Pekan Raya Kajen 2019

Pekan Raya Kajen 2019

Njo poro sedulur, podo ngunjungi Pekan Raya Kajen 2019 ning Alun-alun Kabupaten Pekalongan.

Saksike werno-werno huburan rakyat seng apik, biso tuku produk pilihan seng menarik, lan biso bae melu perlombaan seng hadiahe akehe nemen.

Karo awake ndewe biso oleh kesempatan UMROH gratis lho